Ny kärlek på sidan om




Min nya lilla röda älskling. Blev galen på att inga comviqkort och så vidare funkade i min andra mobil så åkte och köpte en ny igår eftermiddag. Blev denna skönhet sony ericsson xperia X10 mini pro. Underbar är den! Dessutom är jag lycklig över att det är den allra första mobilen jag betalat själv, helt själv. Ja vänner, jag har lyckats spara pengar.. men bara fram till detta köp. Haha


# Någon som vill köpa en Sony ericsson Vivas HD? Haft den i ett halvår! Skriv i så fall. Säljs runt 1500 kr, men kan disskuteras!

Lever loppan utan bloggen i några dagar

Hejsan hoppsan! Jag har som sagt inget roligt att lägga in här. Men snart kommer suget tillbaka, i helgen händer grejer och nästa helg också. Ska bli skojigt! Just nu lever jag loppan i alla fall. Stå ut!

härligt

Löning idag, är ledig och jag bakar bullar till lillebror som fyller år imorgon. Om en månad ungefär åker jag till thailand och det ser ut som att min älskade livskamrat följer med även den här gången. Livet är bäst just nu!

Första snöfallet



Ja, snön har landat på backen. Jag gillar inte snö, om den inte finns i fjällen förstås. Nu går vi in i en period där min lilla vovve inte heller vill ut, hon hatar allt som är kallt, snö och regn. Tilda kanske skulle följa med oss till thailand istället...

Åh ge mig

                 
Måstev bara visa den här klänningen som jag blev helt galen i. Den är ju hur snygg som helst! Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha! Lite väl dyr, 1200kr. Men jag vill endå ha!


Ingen blogginsperation


Jag känner inte mig så duktig här längre, men nästa vecka ska jag försöka göra mer inlägg. Jobbar hela veckan ut och jag har inte heller någon bloggkänsla. Men jag kan ju tillägga så länge att min nya haösduk verkligen gör susen i det här iskalla vädret! 


En dröm


Jag har en dröm om att antingen få vara Carolina Gynning för en dag eller att åt minstånde få tillbringa en dag med henne. Shopping och roliga ting skulle inte sitta helt fel. Jag tycker verkligen att hon är världens coolaste brud. Punkt slut!

Fina tjejer





På bild: Emma och Julia
Foto/redigering: Jag

Efter att ha småfotat de här glada tjejerna är jag själv rätt så gald, vänskapen bara rullade fram hos Emma och Julia!

Sol men kallt


Vaknade upp hos älsklingen, helt själv också då han åkte till jobbet kvart i 7 imorse. Åkte hem och hämta tilda iväg till Grizzly och köpte hundgodis till henne. Sen har vi varit ute och kasta pinne på gräsmattan i solen, men inte fan är det varmt ute för det! Solbrillorna åkte i alla fall på, och min nya superstora halsduk. Jobbar kväll, till stängning.

Att lata sig


Jag hade gärna kunnat jobba nyp fyra timmar till, jag tröttnar inte! Däremot så häll jag på att gå hem en timma tidigare, kolla fel på klockan. Nu efter en promenad med Tilda ligger vi och gosar framför ett antal bloggar. Bättre sätt att slappa på finns inte, dessutom inte utan min lilla pärla!

Nu är det bara och vänta på snön och mer kyla



Igår somnade jag hos darko så blev inget jackinlägg, passar kanske bättre så här på morgonen istället? Skön är den i alla fall och går i färgerna narturgrön/brun. Bara att vänta in snön nu då!

Jobbar mellan 11-17 idag

Medan jag åker till tandis


Hemma efter jobbet med öppning, trycker i mig lite mellanmål bestående av ett wasaknäcke med philadelphia, skinka och gurka. Snart ska jag till tandläkarn också, hoppas på inga hål vilket jag aldrig haft!

Kika in senare ikväll, då kommer bilder på min nya vinterjacka !

I farten




Halv elva imorse var jag hos min gammelfarmor och häslade på, gav henne en av mina gamla mobiler för att hennes är trasig så hon blev helt överlycklig. Sen resten av dagen har jag varit med Tina, vi fikade och pratade om djupa saker i timmar. Den tjejen är verkligen härlig!

Från bordet till munnen




Jag är så rastlös, eller ska jag säga fotosugen. Vill fota porträtt i närbilder, men mandarinen som låg på bordet fick bli min modell. Inte lika kul, så fotosuget finns fortfarande kvar.

Någon som vill stå framför kameran och vara ta min rastlösa tid? Säg till!

Pärlan



Är det inte underbart att ha en vän som denna... älskade lilla vovvsing


Hejdå middag


Igår tog jag mig och mina onda rygg till Therese där det var hejdå middag av henne och Mikaela som åker till Asien för en upplevelse ett tag framöver. Mycket skratt med massa god thaimat gjorde min kväll rolig. Kommer sakna er mina små vänner...

Volym


Ska prova H&M egna variant av dust it. Ifall den funkar så spar man mycket pengar då den bara kostar 49 kr. Återkommer med hur bra den var!

Ryggen känns bättre och jag kan gå relativt normalt, folk tror istället att jag har ont i högerbenet då jag haltar lite men det beror på att jag inte kan stå på det benet för det trycker till i ryggen. Voltaren tabletterna knarkar jag med andra ord...

Radio


Medan jag är invalid och trycker i mig voltaren tabletter och smörjer med gel så kan ni ju ta en liten titt på min lilla FM radio jag nyss fått in i rummet. Passar perfekt i hörnan på mitt långbord.

Jag hatar min rygg

Hade en helplanerad dag, men inget blev gjort. Min rygg har nämligen sagt ifrån igen. RYGGSKOTT. Kan inte göra något, varken sitta, ligga, stå, gå, lyfta benen, böja mig eller ens skratta. Gråta går dock...

Jag är 19, snälla vad har jag gjort för att förtjäna den här krassliga ryggen?


Fin fint

       
Fikan med lilla Tinis var super, saknar verkligen tiden i skolan då man hade lunchrast eller håltimmar då man umgicks hela dagarna. Man bara den tiden, inte skola eller prov. Bara att ha en rutin att träffa mina vänner måndag till fredag regelbundet.

Har kikat på den här klänningen på HM jätte länge nu och den är ju verkligen supersnygg, perfekt nyårsklänning kanske? Men nackdelen är att den glittrar av sig något förbaskat mycket har jag hört. Kanske inte ska följa mitt vill ha intresse för den och köra på något annat liknande...

Godmorgon min pärla


Kom hem från älskligen nyss, men han åkte till jobbet tidigt imorse så hann inte se honom så värst mycket endå. Tråkigt det dära när en åker till jobbet och en annan ligger kvar hemma, men jobbigast är det nog för den som inte får ligga kvar och sova.    Idag är planen att träffa Tina, Farsta C väntar!

Barn har den finaste hyn




På bild: Adam, lillebror.
Foto/redigering: Jag

Efter jobbet lekte jag och lillebror indiander i skogen, blev lite coola höstbilder på honom också. Jag älskra den i mitten, men vet inte om dom görs bäst i färg eller svartvit. Vad tycker ni?

Kanelbullens dag



Jag och lillebror har bakat bullar, älsklingen är här och mumsar i sig. Gotte!

Gårdagens






Kvällen igår blev bara galnare och galnare för varje halvtimma som gick. Tillslut kllädde vi ut oss och lyssnade på musik för varje stil. En cowgirl på sin vita häst, en gangsta, en rappare och jag som hula hula tjej.
Mojitosen jag drack satte sina spår när jag vaknade imorse.... men goda var dom!

Nu ska jag till Fanny sen ska vi se på grabbarna gurs match!

MOJITO



Köpt både mynta och lime, ikväll ska det festas loss på mojitos! Ha en fin lördagskväll

Jag bara älskar att fota helt enkelt




Min och Tildas tvåtimmars prommenad resulterade i en hel del höstbilder!


Läskigheter in på natten


Idag vill jag dölja mitt fula hår med någon av dom här mössorna!

Igår var tjejerna och jag hos Fia, var meningen att vi skulle kolla film men blev en massa snack om läskiga saker som hänt, spöken, andar osv. Jag var så rädd i slutet av kvällen att jag höll för öronen. Svårt att tro kanske men fick höra en hel del saker som jag verkligen inte ville veta! Efter fem timmars prat och rysningar i hela kroppen började vi dra oss hemåt. Klockan var då kvart över tre på natten och jag var livrädd efter att jag släppt av Sara hemma! Kommer drömma mardrömmar flera dagar i rad...

Lillebror har frått kärleksbrev


Lillebror på 7 år har fått hem ett kärleksbrev från en tjej i hans klass, hur gulligt är inte det.

"Hej Adam. Sej inte de här til någon, inte din mamma eller pappa heler. Adam du vet dädära när vi sa du och jag va lite ihop varför jör vi inte bara så att vi blir helt ihop så sliper vi bara vara halft ihop. Kran Moa. Sika til baka." 


RSS 2.0