Paradise hotel

Ph drama, det gillar jag. Julia är tillbaka i huset och det kommer bli galet. Något säger mig att Sean-pierre kommer komma tillbaka till huset igen. Men just nu drama på hög nivå, go Julia helt enkelt!


Shopping


Snart får jag och mina fötter snart springa runt på mitt favoritshoppingcenter i Bangkok, Siam Paragon. Shopping på hög nivå och det är inte långt kvar alls nu. Åh vad jag längtar till detta härliga land

Snöyra



Tilda ser ut som en surikat, som Timon i Timon & Pumba
Har varit och fikat med Tina nyss, härligt att sitta inne på cafe och dricka te när snön bara faller utanför. Nu hemma igen har jag varit ute me lill pluttan i snöyran, i vaniga fall hatar hn kylan och vägrar gå ut men just nu springer hon ut oh kastar sig i snön. Dock syns hon inte om hon inte går där det är plogat, lilla skruttan.

Första advent baket igår






kärlek

Har haft en ledig helg, men en helg som har fått en på bättre humör. I fredags var det middag på Fridays med härliga tjejerna där vi åt och drack goda strawberry daquires och bahama mamma drinkar, sen vidare till lilla men allt galna Moda bar. Tjejerna är riktigt härliga. Igår bjöd min älskade på biomys och filmen RED, bra faktiskt!
Idag har släkten varit här för att fira första advent. Lusebullar har bakats, glögg druckits och julskinka ätits. Tack alla för en fin helg!

dessa goda drinkar på Fridays

Det är inte rättvist

Hej! Lever gör jag. Tisdags jobbade jag, igår träffade jag Tina på dagen för massa prat och sen kika runt i affärer. På kvällen var det kassmöte på jobbet, dessa människor är underbara! Idag jobbade jag långpass och tror nästan jag somnar snart.
Imorgon ska jag ut och käka med fina tjejerna på Fridays, ska bli skönt och komma ut och göra något. Imorogn är jag ledig på dagen också så ska försöka komma iväg och hitta nytt. Men jag är inte så taggad på att köra bil i den här snöyran oc buss åker jag ju inte längre. Lat man blivit då! Suck


Hatar jobbiga tänder, feber, rastlöshet och när det gör ont!

I onsdags började visdomstanden att värka, tosdags morgon in akut till tandläkarn där dom brände bort hela mitt tandkött. Jag grät typ, har aldrig haft hål och då inte heller lagat något, låg där helt livrädd när jag skulle få sprutan med bedövningen! Naken i munnen och ont så in i helvete jobbade jag igeno torsdagen och fredagen, feber efter jobbet igår o inatt har jag inte sovit en blund för mamma har hft jobbfest hemma. Jag knarkar ipren också, jag som aldrig annars tar tabletter för något. Jag dör väl snart... imorogn öppnar jag på jobbet också. Den här kvällen blir inte heller kul. Kan någon rädda mig?

Min prinsessa är nog räddaren i nöden?

Bilder är livet

Jag bara längtar till thai nu så jag får inget annat att skriva om här. Kul för er som läser eller hur?! Haha, men saken är den att jag inte gillar att blogga när jag inte har bild/bilder till inlägget och just nu så tar jag inte bilder på allt jag gör här i livet. Kan ju inte ha med mig kameran till Ica heller. Men till helgen kanske det blir något skoj och på onsdag är jag ledig. Vem vet kanske kommer lite roligt då?


Pappas dag idag


Mina små budda gubbar, så jag längtar till thai. Ska köpa en stor budda med mig hem denna gång.

Idag är det Farsdag, jag övaerraskade pappa med ett uppdukat frukostbord och ett litet brev bredvid. Fixade det inatt så jag slapp gå upp tidigt imorse. Han blev superglad! Ikväll är det middag hos mormor och morfar, myspys!

härliga säng


Efter en riktigt mysig tjejkväll igår med pepparkakor, mandariner och te så har jag idag sovit ut riktigt länge bredvid min lillaprinsessa. Har nyss ätit frukost där jag även såg att vi stödjer rosabandet igen via Kelloggs spcial K. Idag jobbar jag kväll så nu på dagen måste jag hitta på något skoj...

Ska ha en riktigt myskväll



Nu har jag tagit på mig myskoftan och fxiat till trynet lite efter jobbet och beger mig mot mina kära vänner för en myskväll i julstämning. Det enda vi kommer sakna ikväll är Tuddan, men hon har det ju endå härligt borta i värmen!

Bästa muffinsen




Inte för att skryta, men jag är verkligen bäst på att baka, ingen tvekan på det alls! Har nyss gjort kanel/kardemumma muffins, lite julkänskla sådär. Dock ska jag inte äta en enda själv, men överiga i familjen älskade dom. Själv får ag njuta av lukten och synen av de små bakverken!

Utlandsresor tillsammans med dig


Första gången vi reste utomlands så hade vi endast varit tillsammans i 4 månader. Darko var redan ner i Kroatien och pappa satte mig på ett plan alldeles själv för att jag var så deppig över att inte ha sett honom på två veckor. En vecka tillbringade vi tillsammans där innan jag flög hem själv och han stannade i två veckor till. Härlig vecka men depigt blev det att inte ses på två veckor igen när jag kom hem! Vi var små och nykära helt enkelt, jag grät liksom när jag skulle åka därifrån. Ja, vi var ju bara 15 år...


Året därpå hade vi planerat resan tillsammans den här gången så vi slapp vara utan varandra! I hela 5 veckor var i Kroatien fr sol, bad, shopping, besök av släkt och runt resande i landet. Det var 5 helt underbara vekor och jag hade superkul under hela tiden. Ett år och fyra månader hade nu gått och vi var lika kära då som året innan, men kanske inte lika gråtfärdiga över saker och ting..



Till vintern åkte vi tillsamman med min familj till Thailand i fyra veckors tid. Jag hade varit där innan två gånger så det var kul att få visa Darko allt skoj om finns! Här hade vi mognat till och drack till och med rödvin till maten. Härligare kunde det inte bli! Här bodde vi tillsammans i fyra veckor och tro mig, ibland gick vi varandra på nerverna. Men vi hade fler härliga stunder än irriterande! Helt klart bästa semestern tillsammans, eller?


Ett halvår efter Thailand drog vi nu med alla vänner till Kroatien för mer skoj och festande tillsmmans istället för bara vi två. Värme, kärlek och vänskap går bra ihop. De två veckorna vi spenderade där vara toppen men jag önskar att jag och Darko stannade kvar typ två veckor till. Man kan inte få nog av det!



Sista utlandsresan vi gjort hittills är Kreta i sommras, blev ingen kroatien dock men vi hade superhärligt på Kreta! En vecka med ett fullspäkat schema för saker att göra. Super mysigt oh superkul och jag skulle absolut göra om resan igen! För visst har jag världens bästa pojkvän?!

Den 10 december i år åker vi till Thailand igen och är borta 4 veckor, julen och nyår firar vi tillsammans där nere vilket alltid är helt galet! Längtar så otroligt mycket men det är inte långt kvar, snart så! Kanske ska slå på stort när vi är borta, 4 år har ju gått snart. Jag ska se om jag vinner på lotto först!

Byxdress


Denna byxdress vill jag ha till thailand, kommer bli varmt då jag aldrig haft långbyxor där men på kvällen kan man väl klämma ner sig i denna snygga dress! kan bara inte bestämma färg!

Mavala och rosabandet



Iår har jag verkligen stöttat rosa bandet, nu yttligare en gång dä jag igår köpte ett nagellack från Mavala där 10 kr går direkt till Rosa bandet fonden! Jag är stolt, stolt också över den fina glittriga färgen som ny pryder mina naglar!

Frost på taket





Det är frost ute, den smälter inte bort även när solen lyser! Det innebär att vintern är här och snart kommer snön ligga på backen. Inget jag längtar efter, men snart åker jag till thai för en månad sol och bad!

Spökligt







Alla var utklädda igår, jag var nog den som inte hade någon specifik utklädnad men jag skyller på att jag jobbade sent. Kvällen var jätteskoj tills det tog stop av en händelse jag helst velat undvika. Glassplitter, blog och tårar slutade denna halloweenfest med. Hemma somnade jag tillsammans med min underbara pojkvän trots den tragiska händelsen.  Vill också bara tacka Jonna, för att du fick stop på det hela! Tack

Halloweenfest

Idag är det röd dag men jag jobbar till 7 ikväll, gör mig iordning på jobbet och åker vidare mot dalarö för att halloween festa. Så idag blir det inte mycket till bloggande, men imorgon kommer bilder från kvällen det kan jag lova!

Bambi, men inte på hal is



Titta vilken liten gullig bambi som nu mera pryder mitt Thomas Sabo armband. Visst är den söt?!

NU: jobb till 6

HM Party





Fick hem en liten katalog från H&M med en massa let´s party kläder. Inför Thailand så vill jag ha en svart långklänning inför julafton där nere, sen på nyår vill jag ha något färgstarkt! Får se vad jag beställer hem och vad som hinner komma innan jag åker, inte långt kvar nu!

Hundkärlek



Agnes har varit här hela dagen med hennes dvärgpincher Diaz, så vi har varit ute i skogen och kohagarna så vovvarna har sprungit av sig rejält! Dock blev det lite mycket kärlek i slutet men vad ska man göra! tilda ligger trött som attan på sängen nu när Diaz åkt hem som er sprallig ut på bilden...

Nya partyskor



Idag har jag jobbat, vilket kändes som en evighet sen. Efter jobbet slösade jag yttligare lite pengar men på något nödvändligt den här gången också! ett par kilklacks partyskor som jag verkligen kan utnyttja i vinter.. dock är jag ju i thailand en hel månad men dom kommer användas flitigt endå!

En dag på Sydpoolen




Riktigt mysigt att tillbringa dagen med syskonen mina! Men det var nog minstingen som uppskattade det allra mest! Pappa har en vattentålig kamera så den var med under dagen så en del bilder blev det...

Coockie



igårkväll åkte jag, Sara, Sandra och Jenniefer in till Café 60 för en kvällsfika. Mycket mysigt vill jag säga!

Nu är planen att ta med lillebror till Sydpoolen och uppleva detta badlekland, syster min har jag tvingat med också! Rolig dag på höstlovet, jag försöker flyta med och känna att jag har höstlov jag också!

Min helg

Så nu kör jag igen! Helgen har varit fylld av festligheter och framför allt en ledig helg från jobb. Kusinvitamin fyllde 13 i fredags, middag hos Agnes med vovvarna och 18års fest i lördags som var helgalen, fika och shoppingmys med min älskade igår! Idag har jag varit hos mormor o slingat håret och ikväll ska jag fika i stan med tjejerna! Kommer bilder ikväll, systemaren åker med!


RSS 2.0