Fårull på skinnjacka




På bild: Jag
Foto: Emma
Redigering: Jag

Skulle bara ta lite biler på nya jackan med vu lyckades även få fina bilder. Jackan är ny som jag beställde från H&M och jag kan inte mer än älska den!

Corall


Hemma från stan med Sara, målade naglarna i corall/orange färg innan jag gick!

Mot stan

NU åker jag till stan med härliga Sara! Puss

Morgon med min älskade plutt



På bild: Tilda (min chihuahua)
Foto/redigering: Jag

Ska ut i solen med Tilda på en entimmas prommenad, ut i skogen och leka! I överigt så är jag jätte stolt över dom här bilderna på henne, så grymt fina!

Höstsolen






Modell: Emma (lillesyster)
Foto/redigering: Jag

Vilken bild gillar ni bäst?

I love HM


Style by HM, ja tack!

Kärlek till den här koftan!



Min nya kofta i naturfärg som jag älskar! Den är jätte skön och känns nästan som kashmir.

Nu ska jag åka och klippa mig, inte kort jag lovar!

Blåbär?


Idag har jag och Darko tillbringat dagen i Sickla köpkvarter, fick med mig en jätte härlig kofta hem som jag tänkte visa senare. Bytte mitt jobbpass till kvällen så börjar om 50 min. Men innan måste jag äta något och blev väldigt sugen på blåbär med mjölk och socker, dessa ovan plockade jag och lillebror i mitten av agusti i år. Finns det blåbär på min Ica tro?

Känslor som tar över


Ibland styr tankar och känslor alldeles för mycket. Men jag ska försöka jobba bort det i 10 timmars arbete!

Ny favorit!





Efter jobbet kl 4 tog jag en snabbis i affärerna. Fick äntligen med mig min ögonsten som jag spanat in ett bra tag nu. Helt klart min nya favorit! (Tur att jag inte klippte av mig håret på riktigt, hade nog ångrat mig!)

Chai te med kanel




Dricker Chai te med varmskummad mjölk och kanel, supersmarrigt!

Foto/redigering: Jag


HÅRET SITTER KVAR!

Mitt hår sitter kvar på huvudet! Jag gillar att skoja lite...

Nu var det klippt


Nu är det klippt, riktigt avklippt. Fick dessvärre inte till någon bra facelook men en ganska okej bild på nya frillan. Vad tycker ni? Jag är lite ovan med det än så länge men kommer nog vänja mig med tiden!

Bästa



Modell: Tilda/Min chihuahua
Foto/redigering: Jag


Två ägg tack




Ägg till frukost, typ det enda jag orkar äta på morgonen nu för tiden. Om ingen annan dukat fram värsta brakfrullen. Fast egentligen är inte ägg så gott...

Drömma får man!

          
Medan jag åker iväg för att fika med Therese och Mikaela så kan ni också drömma er bort till den här superduper snygga väskan från Alexander Wang. Drömma kan man väl alltid göra?

Tjejsnack


Sara och jag i nynäshamn i slutet på sommaren
Har jobbat hela dagen, nu åker jag till Sara för en "snacka tjejsnack kväll".

Ny jacka på gång

             
Har beställt den här jackan efter lite om och men. Men jag tror den blir helsnygg och jag kommer kunna ha den långt in på hösten då den är fodrad. Hoppas också att min röst verkligen syns i valet nu!

Tema black & white





Emelies 18 års fest blev verkligen lyckad, dessutom har hon redigerat bilderna supercoola. Emelie var skitsnygg, själv tycker jag att jag ser ut som en full apa. Men vadå, vi hade skitkul!


Gårdagens



Igår körde jag på mina nya jeans tillsammans med ett genomskinlig svart slappt linne. Med mina kornblå tånaglar belv skorna skitsnygga!  

Stor frulle


Både jag och Darko mår som vi förtjänar! Men vi har nyss lyckats trycka i oss en fet frulle!

Inget blogg på tre dagar, men nu är det fest!



Har jobbat hela veckan, nu är det helg och jag är ledig! Ikväll ska Emelie firas riktigt ordentligt, och det gör jag bäst med kornblå naglar! Wihoo

Världens godaste mellanmål


Så här efter att ha öppnat-3 så är jag rätt trött, är inte van att gå upp så tidigt som jag gjort idag! Jag äter just nu väldens godaste mellanmål. Skala och skiva en kiwi och en morot och blanda det med keso och groddar. Jättegott!

Pärlor & spets


Dom här två bandeau bh typerna vill jag ha nu! Så himla snyggt och dessutom är det så jäklans bekvämt! Lindex rock!

Konsten att hälla upp coca cola





Foto/redigering: Jag


Rutiga skjortan

          
Har ingen blogglust idag heller. Men har däremot stor lust att köpa den här snygga skjortan i härlig mörkblå och röd. Var i Farsta med mamma, syster och lillebror idag och fick med mig ett par jeans. Men som sagt har jag ingen lust att blogga så bilder på jeansen kommer kanske imorgon. Ikväll jobbar jag!

Adam #2



Modell: Adam (lillebror)
Foto/redigering: Jag


Har inget vettigt att säga

Jag har inget att skriva om förutom att jag är jätte trött och att jag tänkte åka till Farsta c men fått reda på att Blondinbella ska dit med sin bokgrej så det kommer väl vara massa tjejer där då. Skulle typ vilja gå i ide eller nått..


Stort med massa detaljer

             
Halsband som sitter nära halsen och är jätte smyckade är så snyggt och det är något som jag vill ha idag. Det här halsbandet tycker jag är så jäkla snyggt. Problemet är bara det att jag får lite halv panik att ha det så åtsittade runt halsen.


Pappa mot Gotland


Bild från sist jag var i nynäshamn med tjejerna
Gick upp vid halv 9 för att köra pappa till gotlandsfärjan, han ska dit över helgen och köra enduro. Jag hade lust att åka med och bara äta god mat över helgen och ta det lungt, men så blev det inte!

Skulle ju vara gott



Det skulle vara gott med kokos mums mums som lillebror satt och knapra på här om dagen. Men jag får kika efter något annat att äta till middag så här sent efter jobbet.

Glitter grattis


Glitter och grattis kramar till mormor som fyller år idag! Kom nyss hem från älsklingen och ska göra mig i ordning för att jobba snart, så blir inget firande för min del ikväll. Men Grattis endå  mormor!

Rödasvampar & glaá hundar



Hos mormor & morfar tog vi ut hundarna på långpromenad, jättemysigt i solen! Hittade en del röda flugsvampar bland alla skogsprylar. Efter en fika så åkte jag och plockade upp Sofie för en runda i Forum Nacka. Nu ska jag till älsklingen min för en myskväll framför en film!

Upp på hästryggen






Modell: Emma & hennes häst Highlander
Foto/redigering: Jag

Var med Emma i stallet igår, några bra bilder i kvällsolen klickade jag in. Nu ska jag bege mih mot mormor och morfar som jag inte sett på ett bra tag. Ut och prommenera med tilda i skogen ska vi göra!


Självständig men med fusklapp


Dålig bild med kameran på datorn
Nu ska jag bege mig mot jobbet tillsammans med min fusklapp på dom vanligaste plu-koderna. Första dagen då jag är helt solo utan någon sitter bakom och hjälper, men alla är endå så snälla och hjälpsamma där så det blir nog inga problem hoppas jag!

Lillebror & klotter







Modell: Lillebror, Adam.
Foto/redigering: Jag


Tro hopp kärlek



Fina bokstäver som bildar ord pryder nu min nymålade fondvägg. Jag älskar det!

Kurragömma


Kanske inte så svårt att hitta mig. Ätit gröt till frukost, mannagryn för er som vill veta. Gott vare. Idag ska jag göra en kul fotogrej med syster min, om vi lyckas så kommer bilderna upp här senare ikväll!

Nudie


Själjer mina näst intill oanvända Nudie jeans för jag och min rumpa passar inte i modellen. Synd för de är verkligen jätte snygga men jag använder dom aldrig, endast 3 gånger. De är i storlek W25 L32. Om någon är intresserad så maila mig på: [email protected].

Morgon i solens dagg





Klockan 07.48 blev jag väckt av lilla prinsessan som ville ut. Det var bara upp och ut! Hade kameran med mig och fick otroligt fina bilder i morgonsolen och på allt dagg som lagt sig över blommor och gräs. Nu ska jag krypa ner hos älskligen igen.

Pizza in 1990




Jag och älsklingen har lagat egen pizza till middag. Min del av degen täckte jag med skinka, tomat, oliver, fetaost och tomatsås såklart. Darko, han körde på ett säkert kort med ost, skinka och tomatsås. Självklart toppades pizzan med oregano! Nu mys framför tvn.

Jenasletande

       
Mot skärholmen centrum för att leta reda på dessa par jenas, tomt i farsta och tomt i haninge. Tar ut alla svängar som går!

Nytt stativ


Hittade ett efterlängtat stativ. En Hama Star 700, har alla möjliga funktioner och jag kommer att ha användnning av var enda en! Är med andra ord supernöjd!

Tildamys


Vaknade vid 11 av att Sofie ringde, det är förbjudet att ringa någon som inte går i skolan längre! Haha. Har i alla fall legat och myst med Tilda innan vi åt frukost och tog en prommenad. Idag ska jag ut och leta stativ till min kamera!

Små rosa skönheter


Yttligare fina inredningsdetaljer som pryder vårt hem! En Härlig färg, men nu kanske vi ska gå mot höstens röda, gula och bruna nyanser?

Nya favoriter



Har införskaffat mig ett par riktigt snygga boots med härliga detaljer, gillar detaljer på allt verkar det som. Invigda är dom redan och jag vet att jag kommer att bo i dom här med ett par raggsockor i vinter också!

Morgon med balkongdörren öppen


Jag sover nästan alltid med min balkongdörr öppen och se så härligt man får vakna till då ibland när man har tur med vädret. Sensommaren är också fin!
Frukostdags nu!

Härliga detaljer

               
Jag vill krua ner mig i den här mysiga koftan med snygga detaljer på armbågarna i höst, ska jag slå till kanske?


Att vakna upp bredvid röda rosor



Jag har gjort om i mitt rum. Målat en fondvägg i färgen mullvad och köpt en massa fina små inredningssaker från Ikea. I en av vaserna har jag tryckt ner torkade rosor som jag tagit bort bladen på. Tycker att det ger en jättemysig känsla, speciellt när man vaknar upp på morgonen och tittar över nattduksbordet! 
Nu ska jag åka iväg till min gamelfarmor, hon blir så glad när man kommer och hälsar på så här spontant!

RSS 2.0